SwanfieldLiving blev etableret af Christina Svaneeng Mertz i 2014 og har i dag showroom og butik på Fredensborg Kongevej 42, 2980 Kokkedal. 

GRATIS HJEMMEBESØG
SwanfieldLiving tilbyder et besøg hos kunden, hvor de sammen gennemgår ønsker og behov for indretningen af hjemmet. Al vejledning er gratis, såfremt der indgås en videre aftale, ellers tillader SwanfieldLiving sig at fakturere DKK 750,- pr. time. 

 

SwanfieldLiving står for at levere en stilsikker indretning i alle typer hjem - med udgangspunkt i arkitekturen og kundens behov.

Udover råd og vejledning, til både private hjem og erhverv, i ind- og udland, har SwanfieldLiving også et stort udvalg af egne møbler og accessories i deres butik og på webshoppen www.swanfieldliving.dk

 

Som en af de få interiør og design firmaer i Danmark, arbejder firmaet med mange forskellige projekter.

Afhængig af klientens behov arbejdes der med alt fra luksusboliger og familiehjem til kommercielle og udenlandske projekter.

 

SWANFIELDLIVING SIGNATUREN er altid et mix af kreative og tidsløse stilarter blandet med elegante og klassiske løsninger af nye og nutidige interiører.

Teamet yder hjælp i forhold til tegninger, præsentationer og budgetter, samt koordineringen af entreprenører m.fl.

SwanfieldLiving er ansvarlig for planlægningen af brug og layout af rummet, dekoration, farver, skræddersyede møbler og tilbehør.
 

’’I samarbejde med klienten planlægger vi budgetter og deadlines, så der altid er tillid til at projektet vil blive udført til perfektion og indenfor både det godkendte budget og den aftalte tidsramme’’
 

Christina og hendes team tilbyder en meget personlig service og går meget op i at opbygge stærke forhold til deres klienter ved at udforme præcis den løsning klienten har brug for.